Byt, 2 izbový

Preslnený klimatizovaný byt v Rezidencii Korunní (Orionka) s veľkými izbami a priestrannou lodžiou orientovanou na západ do upraveného vnútrobloku susedného komplexu Korunní Dvor s recepciou a podzemnou garážou. Moderný nízkoenergetický obytný súbor sa rozkladá na dobre dostupnom pokojnom mieste v hornej časti Vinohradov, v susedstve elegantnej vilovej štvrti a v dosahu všetkých služieb.

Praktickú dispozíciu bytu na 2. podlaží tvorí obývacia izba s otvorenou kuchyňou, spálňa s možnosťou vytvorenia pracovného kúta, šatník, kúpeľňa (s vaňou a dvojumývadlom), samostatná toaleta a predsieň. Z oboch izieb je možné vstúpiť na lodžiu.

Interiér je po nedávno dokončenej celkovej rekonštrukcii. Zrenovované boli drevené podlahy, inštalované nové vstavané skrine aj kuchynská linka so žulovou doskou Tan Brown a doposiaľ nepoužitými spotrebičmi (umývačka Bosch Silence, digestor, teplovzdušná aj mikrovlnná rúra, indukčná varná doska s flexi zónami a chladnička Whirl. Pridané boli aj klimatizačné jednotky. Veľkoplošnými eurooknami s drevenými rámami prúdi do bytu množstvo denného svetla, ktoré je možné regulovať predokennými elektricky ovládanými žalúziami. Vstupné dvere sú bezpečnostné zn. Next, k bezpečiu prispieva tiež videotelefón, rezidencia je navyše vybavená nonstop recepciou a kamerovým systémom. K bytu je možné prikúpiť garážové státie, v garáži je k dispozícii dobíjacia stanica pre elektromobily. Súčasťou komplexu je privátny vnútroblok s parkovou úpravou a vodnými prvkami.

Atraktívna lokalita vyniká perfektným spojením do centra a komplexnou ponukou služieb. Priamo pri rezidencii je električková zastávka (4 minúty jazdy na námestí Míru, 9 minút na Karlovo námestí), v bezprostrednom okolí fungujú príjemné kaviarne a reštaurácie vrátane populárneho lokálneho pivovaru, dizajnové obchody, potraviny a ďalšie služby. V pešom dosahu je obchodno-zábavné centrum s kinom IMAX Atrium Flora, na neďalekom námestí Jiřího z Poděbrad sa konajú vyhlásené farmárske trhy. Lokalitu ešte spríjemňuje množstvo zelených plôch, napríklad sady Bratří Čapkov, Svätoplukovej sady, Riegrove sady alebo Grébovka.

Interiér 72,55 m2, lodžia 14,86 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42171
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    73 m²
  • Loggia
    15 m²
  • Celková plocha
    88 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.