Byt, 2 izbový

Byt s peknými výhľadmi a pôvodnými remeselnými prvkami je súčasťou zrekonštruovaného secesného viladomu z r. 1910 so záhradou. Atraktívna poloha v tradičnej vilovej štvrti Na Hřebenkách na rozhraní Prahy 5 a 6 v blízkosti Petřínskych sadov.

Interiér bytu na 2. podlaží sa skladá z kuchyne, 2 izieb, kúpeľne (s vaňou), samostatnej toalety, technickej miestnosti (s prípojkou na práčku) a veľké vstupné chodby.

Dom s iba 11 bytovými jednotkami prešiel v r. 2014–2015 kompletnou rekonštrukciou a renováciou pôvodných prvkov. Drevené okná sú presnými replikami pôvodných, navyše majú izolačné a protihlukové sklá. Mosadzné kľučky sú pôvodné repasované. Na podlahách sú parkety. Nové sú stúpačky, prípojky elektriny a vysokorýchlostného internetu aj spoločné TV antény alebo elektronický vrátnik. Kuchynská linka je plne vybavená, v chodbe je vstavaná skriňa. Vykurovanie je riešené elektrickým kotlom s nízkou spotrebou, ohrev vody bojlerom. Obyvatelia môžu využívať posedenie na spoločnej záhrade.

Štvrť s mnohými architektonicky významnými stavbami sa rozkladá neďaleko smíchovskej pešej zóny na Andeli. Dopravné spojenie zaisťuje autobusová linka s konečnou pri stanici metra Karlovo námestie, do centra sa tak dá od domu dostať počas necelých 10 minút. V bezprostrednej blízkosti funguje predajňa potravín, materská aj základná škola, neďaleko funguje aj Francúzske lýceum. Lokalita vyniká množstvom zelene, a to nielen vo vysokých súkromných záhradách, ale aj v susedných Petřínskych sadoch alebo neďalekých parkoch Ladronka či Sacré Coeur.

Interiér 68,8 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42407
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    3 430 Kč mesačne
  • Celková plocha
    69 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.