Byt, 6 izbový

Veľkoryso poňatý byt s kvalitne vybaveným interiérom od renomovaného štúdia na 3. podlaží starostlivo zrekonštruovaného historického domu s reprezentatívnymi spoločnými priestormi a podzemnou garážou, kde je k bytu vyhradené 1 státie. Elegantná budova stojí v centre metropoly na Dlhej triede neďaleko námestia Republiky, v pešom dosahu všetkého potrebného.

Plochu bytu s viac ako 200 m2 tvoria 2 obývacie izby, veľká kuchyňa s jedálňou, 4 spálne, 3 kúpeľne, 2 samostatné toalety, hala, technická miestnosť, šatňa a priestor na žehlenie. Byt je možné využívať aj ako 2 samostatné jednotky (4+1 a 2+kk) s vlastnými vstupmi.

Interiérové ​​vybavenie bolo zhotovené na zákazku za použitia nadštandardných materiálov. Kuchyňa na mieru s mramorovou pracovnou doskou a spotrebičmi prémiových značiek Miele, Liebherr alebo Smeg je od talianskej luxusnej spoločnosti Martini Mobili. Podlahy sú z dubového masívu, stropy, steny aj nábytok sú ručne maľované. Kúpeľňová sanita talianskej značky Devon Devon, umývadlové dosky z mramoru a onyxu. Na čalúnenom nábytku boli použité talianske látky Rubelli, postele sú anglické značky Vispring. Drevené špaletové okná je možné zatieniť vnútornými blackout žalúziami. Byt stráži zabezpečovací systém s alarmom, budova je vybavená recepciou, garážové státie je prístupné pohodlne „suchou nohou“ a výťahom. K bytu patrí aj pivnica.

Priamo v budove funguje Gurmet Pasáž Dlhá s obchodmi pre labužníkov, kaviarňou či bistrom. Ďalšie možnosti, kde sa dobre najesť či nakúpiť sú v bezprostrednom okolí. Pešo je možné sa dostať do divadla, kina aj športového centra. Stanica metra a električková aj autobusová zastávka sú pár krokov od domu, autom sa dá behom chvíľky napojiť na magistrálu. Okolie poskytuje aj možnosť relaxácie pod korunami stromov, a to v parku Lannova alebo záhrade Za svätyňami, za mostom sú Letenské sady.

Podlahová plocha 216,85 m2.

Predmetom predaja sú dve, teraz spojené jednotky, podľa vyhlásenia vlastníka vedené ako byt (148,05 m2) a nebytová jednotka - ateliér (68,8 m2).

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42741
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    217 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.