Byt, 3 izbový

Tento kompletne zariadený dizajnový byt s veľkým balkónom s pekným výhľadom v 8. nadzemnom podlaží je súčasťou projektu Karlín Park, nedávno vzniknutom v súbore troch rezidenčných budov s výťahom, kamerovým systémom, podzemným parkovaním a parkom. Rezidenčný komplex sa rozkladá v rýchlo sa rozvíjajúcej časti Prahy 8 - Karlín, iba dva bloky od stanice metra linky B Invalidovňa, priamo pri športovom areáli a v blízkosti dvoch golfových klubov.

Dispozícia bytu sa skladá z obývacej izby s otvorenou kuchyňou, jedálňou a balkónom, hlavnej spálne so šatňou, druhej spálne, kúpeľne (so sprchovacím kútom a WC), samostatnej toalety, komory a predsiene. Balkón ponúka pekný výhľad na zalesnený vrch Vítkov.

Budova bola skolaudovaná v r. 2018. K vysokému štandardu patria drevené podlahy, veľkoformátová keramická dlažba a obklady, francúzske okná, kúpeľňová sanita a zariaďovacie predmety Hüppe, Villleroy & Boch alebo Vitra Concept, videotelefón, centrálne vykurovanie. Okná je možné zatieniť hliníkovými exteriérovými lamelami s inteligentným ovládaním Somfy s elektromotorom, diaľkovým ovládaním a senzorom vetra. Interiér bol vytvorený podľa návrhu architektonického štúdia Flat White. Súčasťou vybavenia sú stolárske práce na mieru, bezfalcové dvere s kľučkami M&T, obklady z prírodných dosiek Valchromat, kuchynská pracovná doska a stôl z Corianu, varná doska BORA s integrovaným digestorom, spotrebiče Bosch, kožené barové stoličky Arper Catifa a ďalší nábytok prémiových značiek. Kúpna cena zahŕňa 1 parkovacie státie v podzemnej garáži a pivnicu.

Nová lokalita kombinujúca rezidenčné i administratívne budovy leží v rýchlom dosahu centra a všetkých služieb. V bezprostrednej blízkosti domu sú tenisové a squashové kurty, fitness centrum aj golfové odpalisko, ďalší golfový klub je v pešej vzdialenosti. V okolí fungujú materské a základné školy aj gymnázium, plno kaviarní, reštaurácií i bistier, supermarket a množstvo menších obchodov. Do centra je možné pohodlne dôjsť metrom, električkou, autom, na skútri aj na bicykli po bezpečnej cyklotrase vedúcej mimo cesty.

Podlahová plocha 90,90 m2, balkón 11,47 m2, pivnica 3,63 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43249
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    Nezahrnuté
  • Podlahová plocha
    91 m²
  • Balkón
    11 m²
  • Celková plocha
    102 m²
  • Parkovanie
    1 garážové miesto
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.