Byt, 4 izbový

Mezonetový rodinný byt s terasou poskytujúci nerušený výhľad na pražské pamiatky je umiestnený v dvoch najvyšších podlažiach bytového domu z 30. rokov 20. storočia. Výnimočná lokalita Prahy 6, len pár minút chôdze od Pražského hradu aj v blízkosti mnohých parkov. Družstevné vlastníctvo, anuita splatená.

Spoločenská časť bytu sa nachádza na 7. podlaží, kde je umiestnená obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a vstupom na veľkú terasu. Ďalej je tu 1 spálňa a kúpeľňa (so sprchovacím kútom). O úroveň nižšie sú 2 spálne, kúpeľňa (s vaňou) a šatník s technickým zázemím.

Rondokubistický dom bol vystavaný v r. 1923–26 podľa návrhu architekta Miloša Vaněčka. V r. 2008 prešla celá budova kompletnou rekonštrukciou, ponúkaný byt bol ako jeden z troch najväčších bytov vytvorený nadstavbou v r. 2007, dispozične upravený v r. 2021. Okná sú drevené s dvojsklami, podlahy v izbách sú drevené, v chodbe a kúpeľniach je vyhrievaná veľkoformátová dlažba. Kuchyňa je nadštandardne vybavená, nechýba indukčná varná doska Siemens, klasická aj parná rúra ani ohrievač tanierov značky De Dietrich. Horné podlažie je klimatizované, vykurovanie rieši plynový kotol Viesmann. Na veľkej, čiastočne zastrešenej terase je posedenie a vonkajšia kuchyňa s chladničkou. Z terasy sa otvárajú pôsobivé výhľady na Břevnovský kláštor, chrám sv. Víta alebo Petřínsku rozhľadňu. Dom má pekne udržiavané spoločné priestory a moderný výťah. Parkovanie je možné pred domom v zóne pre rezidentov.

Jednosmerná ulica, v ktorej bytový dom stojí, vedie súbežne s Bělohorskou třídou, kde funguje nespočetné množstvo obchodov, kaviarní či reštaurácií. Na skok je materská a zakladná škola aj prestížne gymnázium J. Keplera, mnohé športoviská, Pražský hrad, prechádzka na Petřín, do Veľkej strahovskej záhrady alebo parku Maxa van der Stoela s detským ihriskom a vodnými prvkami. Dopravné spojenie zaisťujú električky, cesta do centra zaberie asi 10 minút, autom sa dá rýchlo dôjsť na letisko aj do tunelového komplexu Blanka.

Interiér 137,76 m2, terasa 39 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43890
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    138 m²
  • Terasa
    39 m²
  • Celková plocha
    177 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.