Byty Na Pramenech

Elegantný bytový dom s čistými líniami s 15 bytovými jednotkami, ktorý navrhlo renomované pražské architektonické štúdio ADR, je v súčasnosti vo výstavbe v rozvíjajúcej sa lokalite na rozhraní Čakovíc, Letňan a Ďáblic, aby svojim budúcim obyvateľom ponúkol vysoký štandard kvality, komfortu a dosah služieb a prírody. Rezidencia nadväzuje na predchádzajúcu úspešnú etapu projektu Na Pramenech pozostávajúcu zo 77 rodinných domov zasadených do zeleného prostredia. Predpokladaný termín dokončenia je prvá polovica roka 2024.

O projekte 
Komorová, iba trojpodlažná budova s výťahom bude mať na každom poschodí 5 bytov. Jednoduchá estetika budovy spája proporcie s funkčnosťou. Vďaka variabilite dispozícií môže budova ponúknuť malometrážne byty vhodné na štartovacie bývanie alebo investičné príležitosti, ale aj komfortné zázemie pre rodiny s deťmi, pričom si zachováva priateľskú, komornú atmosféru, ktorú umocňuje detské ihrisko a materská škola priamo v novej obytnej zóne. 

Byty 
Na každom poschodí sa nachádzajú 3 bytové jednotky 2+kk, 1 byt 1+kk a 1 bytová jednotka 3+kk. Všetky byty na prízemí majú privátnu záhradu s rozlohou až 155 m2, na horných dvoch poschodiach lodžiu. Ku každej jednotke patrí pivnica a kryté parkovacie miesto na priľahlom pozemku. Kvalitatívny štandard zahŕňa trojvrstvové drevené podlahy, sanitárnu keramiku Laufen Pro, Roth a Kaldewei, vodovodné batérie Hansgrohe, veľkoformátové keramické obklady tradičnej českej značky Rako, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové obložkové dvere DOORNITE, plastové okná v antracitovej (exteriér) a bielej (interiér) farbe s vnútornými parapetmi z lakovanej MDF dosky a s prípravou na vonkajšie žalúzie

Lokalita 
Veľkou výhodou projektu Na Pramenech je výborná občianska vybavenosť pozostávajúca z 2 nákupných centier a malých obchodov, bohaté možnosti športového vyžitia a množstvo miest na trávenie voľného času, ako aj dobré spojenie s centrom. Stanica metra je vzdialená 5 minút jazdy autobusom, ktorý zastavuje v bezprostrednej blízkosti projektu, z blízkej železničnej stanice je priame vlakové spojenie s centrom. Stanica metra je vzdialená 5 minút jazdy autobusom, ktorý zastavuje v bezprostrednej blízkosti projektu, a z neďalekej železničnej stanice do centra premávajú priame vlakové spoje na Masarykovu železničnú stanicu. V rýchlom dosahu sú materské školy, základné školy a gymnázium, plaváreň a kúpalisko, cyklotrasa, skatepark či multifunkčné športové centrum. Lokalitu spríjemňujú blízke zelené plochy Ďáblického háje a lesoparku Letňany.

Pre ďalšie informácie navštívte webové stránky projektu www.bytynapramenech.cz.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 9, Čakovice, Hlavní město Praha
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    102112

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.