Rezidence Ptice

Projekt udržateľného rozvoja Rezidence Ptice poskytuje možnosť bývať v pokojnej vidieckej atmosfére a zároveň v dokonalom komforte dnešnej doby, s dostatkom prirodzeného svetla v interiéri a dostatočným súkromím v exteriéri. Elektrina z fotovoltaických panelov, bezproblémové parkovanie, ľahká dostupnosť do Prahy, malebná príroda na dosah ruky.

O projekte 
Projekt Residence Ptice pozostáva z 22 rodinných domov, dvojdomov a pozemkov, kvalitný štandard dokončenia kladie dôraz na udržateľnosť. Za príplatok je možné postaviť bazén, saunu alebo záhradný domček. Pri koncipovaní projektu sa dbalo na súkromie, preto sú domy umiestnené tak, aby susedia nevideli do okien. Domy je možné dodať aj v stave shell & core, čo umožňuje dokončenie na mieru.

Domy 
Záujemcovia si môžu vybrať medzi samostatne stojacim rodinným domom s dispozíciou 5+kk alebo polovicou dvojdomu s dispozíciou 4+kk alebo 3+kk. Pri každom dome budú k dispozícii 2-4 parkovacie miesta. Novostavby v modernom minimalistickom a udržateľnom dizajne budú mať vysokú kvalitu spracovania a použité technológie, PENB A zabezpečí nízke prevádzkové náklady. Podlahové vykurovanie bude riešené elektrickými kotlami s využitím fotovoltaiky. Interiéry domov budú plné prirodzeného denného svetla vďaka zaskleným HS portálom cez celú stenu. Štandard tvoria obklady a dlažby 60 x 60 cm, vinylové podlahy, rekuperácia, fotovoltaické panely, elektrokotol, klimatizácia, bezpečnostný systém, vstupné hliníkové dvere v antracitovej farbe.

Lokalita 
Ptice sú malá, dynamicky sa rozvíjajúca obec s dlhou históriou osídlenia. Nachádza sa v okrese Praha-západ, v peknej krajine v blízkosti CHKO Křivoklátsko a Český kras. Okolie je tak bohaté na prírodné krásy, turistické chodníky a cyklotrasy. V obci sa nachádza materská škola, obchod s potravinami a niekoľko športových zariadení, ako je futbalové ihrisko, tenisové kurty a detské ihrisko. Obľúbenou aktivitou je tu aj rybolov na miestnom rybníku a priamo v obci sa nachádza jazdecký areál s ustajnením koní. Obec leží medzi diaľnicami D5 a D6, asi 20 minút jazdy od letiska. Je tu výborné spojenie prímestskými autobusmi na stanicu metra Zličín, zastávka sa nachádza len kúsok od projektu.

Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke projektu www.rezidenceptice.cz.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2
  • Pôdorys 3

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha-západ, Ptice, Středočeský kraj
  • Svetlá výška stropu
    2,90 m
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    A
  • Referenčné číslo
    102544

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.