Prehľad jednotiek

Projekt Zlatnícka dolina

Projekt v Zlatníckej doline ponúka na predaj pozemky s možnosťou výstavby modernej, celoročne obývateľnej vily na kľúč v rekreačnej oblasti Bielych Karpát len hodinu od Bratislavy. Pozemky o veľkosti od 900 do 1100 m2 s možnosťou výstavby naprojektovanej vily, prípadne vlastnej realizácie.

O projekte
Projekt ponúka 21 pozemkov s možnosťou výstavby dvojpodlažnej vily na kľúč. Pozemky disponujú inžinierskymi sieťami a súkromnou príjazdovou cestou. Veľkosť pozemkov ponúka dostatok priestoru na súkromie a oddych so širokými možnosťami športového vyžitia v okolí areálu.

Vily
Prízemie naprojektovanej vily disponuje oddelenou vstupnou halou, skladom, obývacou miestnosťou s krbom s vstupom na terasu, kuchynskou časťou spojenou s jedálňou, kúpeľňou so sprchovým kútom a toaletou. Poschodie domu tvorí nočná časť s troma spálňami a kúpeľňou so sprchovým kútom a toaletou. Podlažie disponuje dvoma balkónmi – z každej izby je tak umožnený výstup do exteriéru. Pohodlné parkovanie pre dve autá je zabezpečené na pozemku priamo pred domom.

Lokalita
Tichá lokalita ponúka množstvo alternatív na aktívny relax ako cyklotrasy, turistické chodníky, lanová dráha Tarzánia, prírodné kúpalisko, 18 jamkový golfový rezort Skalica či rekreačné plavby v Baťovom kanáli.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Zlatnícka dolina, Skalica
  • Parkovanie
    vonkajšie parkovanie priamo na pozemku
  • PENB
    A
  • Referenčné číslo
    37900

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.