Prehľad jednotiek

Rezidencie Slávičie

Rezidencie Slávičie je novovzniknutý unikátny projekt tvorený 4 domami zasadenými do svahu v Slávičom údolí. Projekt ponúka komorné a privátne bývanie obklopené vyrastenými stromami v pokojnej a bezpečnej lokalite Starého Mesta, čím je vhodným domovom pre tých, ktorí túžia po mestskom bývaní a zároveň po tichu a zeleni.

O projekte
Uzavretý rezidenčný komplex tvoria 4 rezidencie so súkromnou príjazdovou cestou a videovrátnikom. Každá má rovnaké rozvrhnutie – v podzemí garáž, tri byty na troch samostatných podlažiach a nebytový priestor vždy na prvom nadzemnom podlaží. Elegantné terasovité zasadenie do južne orientovaného svahu tu prináša neopakovateľné východy a západy slnka i výhľady na mesto spoza vysokých stromov.

Byty
Byty v projekte Slávičie disponujú výmerami od 116 m2 do 143 m2. Na výber sú dispozície 2-izbových a 4-izbových bytov, naskytá sa i možnosť prepojiť byty na dvoch najvyšších podlažiach a vytvoriť tak mezonet s privátnym vstupom výťahom. Umiestnenie bytov na samostatných podlažiach zabezpečuje výhľady na všetky svetové strany a zároveň maximálne súkromie. Byty sa predávajú v stave shell & core, čo umožňuje ich dokončenie do výsledného stavu podľa predstáv majiteľa. K dispozícii sú i nebytové priestory/apartmány vhodné na kanceláriu či bývanie.

Lokalita
Nadčasová rezidenčná štvrť je známa množstvom zelene a estetickou architektúrou vrátane niekoľkých ambasád. Lesný charakter okolitej krajiny i dostatočná vzdialenosť od hlavných dopravných koridorov sú zárukou pokojného bývania, kde sa rýchly mestský život zaručene spomalí. Čo máte na blízku? Napríklad Vinarium coworking, obchodné centrum Cubicon s reštauráciami a fitness centrom, škôlku Montessori, botanickú záhradu či zoo. Autom sa dostanete na nábrežie Dunaja do 10 minút. Pokiaľ chcete zmenšiť svoju uhlíkovú stopu, zastávka mestskej hromadnej dopravy je vzdialená 5 minút chôdze od rezidencie. Slávičie údolie sa vyznačuje tichom a pokojom, spev slávikov tu teda nebude rušiť hlasná premávka či iné hluky veľkomesta.

Viac informácií o projekte rezidencie Slávičie.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Slávičie údolie, Bratislava I, Staré Mesto
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    A
  • Referenčné číslo
    41086

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.