Prehľad jednotiek

Developerský projekt

Komorný súbor 8 stavebných pozemkov s ideálnou orientáciou k svetovým stranám, v pokojnej časti pri prírodnom parku na okraji mesta Kralupy nad Vltavou. Možnosť kúpy jednotlivých parciel, alebo ako jeden celok o veľkosti 9 968 m2.

O projekte
Juhozápadne orientované pozemky ležiace v mierne svahovitom teréne na okraji prírodného parku Okolií Okoře a Budče sú súčasťou novej rezidenčnej zástavby.

O pozemkoch
Projekt je určený na rodinné bývanie. Veľkosť pozemkov sa pohybuje od 800 m2 až po 2784 m2. Všetky pozemky majú prípojku vody, elektriny aj plynu. Koeficient zastaviteľnosti je 30 %. Na každom pozemku môže vzniknúť rodinný dom s dvoma podlažiami + podkrovie (popr. ustupujúce podlažie). K pozemkom bola vybudovaná asfaltová komunikácia vrátane verejného osvetlenia.

Lokalita
Súbor sa rozkladá v okrajovej časti Minice v meste Kralupy nad Vltavou, priamo pri prírodnom parku, vďaka ktorému nevznikne v okolí už žiadna ďalšia zástavba. Zároveň zaisťuje dostatočné súkromie a pokoj. Mesto ponúka výbornú infraštruktúru a pohodlné spojenie s metropolou autom aj hromadnou dopravou. Centrum mesta so všetkým potrebným je od pozemku vzdialené 2 kilometre. Lokalita vyniká množstvom prírodných aj historických pamiatok, okolitá príroda doslova nabáda k športovým aktivitám a prechádzkam.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Mělník, Kralupy nad Vltavou, Středočeský kraj
  • PENB
    G
  • Referenčné číslo
    43946

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.