Penzión

Exkluzívna ponuka predaja tradičnej horskej usadlosti známej pod názvom Usadlosť Pieniny. Na rozľahlom upravenom pozemku sídli priestranný rodinný dom s nádhernými výhľadmi na les, štýlová drevenica s podkrovím a hospodárska budova. Usadlosť na krásnom zelenom a absolútne tichom mieste na skok od Pieninského národného parku a Červeného Kláštora spĺňa všetky parametre pre úspešný penzión s wellness. 
 

Usadlosť tvorí veľký rodinný dom vhodný ako penzión a štýlová drevenica s wellness. Veľký dom vo vidieckom štýle má na prízemí vstupnú halu, veľkú plne zariadenú kuchyňu s komorou, obývaciu izbu s keramickými kachlami a ďalší veľký salónik s krbom a vzácnym výhľadom. Na opačnej strane kuchyne sú dve toalety, šatník a technické zázemie domu. Z obývacej izby vedie krásne drevené schodisko na 1. podlažie, ktoré tvorí 5 priestranných izieb s en-suite kúpeľňami (sprchový kút, umývadlo a WC). Vedľa domu sa nachádza vonkajši sklad na náradie. Tento dom má vlastnú príjazdovú cestu s parkovaním pod domom.
Drevenica je vo vyhotovení tradičnej vysokohorskej architektúry, využívaná na reakreáciu ako chalet s wellnessom (pri vedení penziónu bolo Booking hodnotenie 9.8). Drevenicu tvorí veľká obývacia miestnosť s východom na terasu cez veľké posuvné dvere, do sauny s výhľadom na les. Hneď pri vstupe sú schody na prvé podlažie – galériu, kde je miesto na dve veľké postele. K drevenici prináleží veľká drevená terasa s whirlpool jacuzzi. Celá drevenica je vykurovaná iba jedným krbom.

Hlavná budova je novostavba s použitím prvotriednyc materiálov. Okná, dvere i podlahy sú z kvalitného dreva. Teplo zabezpečuje plynový kotol Viesmann a krb s prieduchom na horné poschodie, dolné podlažie mimo izieb má podlahové vykurovanie. Ohrev teplej vody je cirkulovaný. Celý dom má pokrytie LAN sieťou. V drevenici je kanadský splinovací 24 KW krb. Celú usadlosť obklopuje veľký oplotený pozemok so stromami, hospodárskou budovou a malým detským ihriskom.

Toto veľmi tiché miesto v srdci prírody má ideálnu polohu na okraji mesta v objatí lesov. Usadlosť prináša príležitosť relaxovať v krásnej prírode Pienín. Neďaleko je zastávka autobusu, autom sa za pár minút dostanete do Pieninského národného parku, ako aj do Vysokých Tatier. V meste je plná občianska vybavenosť s najbližším väčším mestom Kežmarok, či Stará Lubovňa. Ponuka okolia je rozmanitá a zaujímavá – môžete navštíviť kúpele v okolí alebo sa vybrať za blízkymi kultúrnymi pamiatkami (neďaleký hrad, zámok či múzeum). V okolí sa tiež nachádza množstvo kvalitných reštaurácií a kaviarní, kde si môžete vychutnať tradičnú slovenskú kuchyňu. Mesto Spišská Stará Ves je hraničným mestom s Poľskom.

Úžitková plocha domu 241 m2 (zastavaná plocha 184 m2), drevenica 58 m2 (zastavaná plocha 127 m2), hospodárská budova 42 m2, zahradný altánok 14 m2, pozemok spolu 4 801 m2. Bez ďalšej prerábky usadlosť ponúka až 14 lôžok.

Vybavenie

  • Vírivka
  • Krb

Vybavenie

  • Sauna

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102724
  • Predajná cena
    699 000 €
  • Čistá podlahová plocha budovy
    325 m²
  • Pivnica
    Áno
  • Hrubá podlahová plocha budovy
    367 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie hotely v lokalite Prešovský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.