Obchodné priestory

Nebytový priestor s možnosťou variabilného využitia ako showroom alebo kancelária sa nachádza na 2. poschodí modernej polyfunkčnej budovy Karolina Plazza v tesnej blízkosti stanice metra Křižíkova, uprostred živej štvrte Karlín v tesnej blízkosti centra mesta. K jednotke je možné prikúpiť až 2 garážové státia. 

Priestor pozostáva z hlavnej otvorenej miestnosti (viac ako 200 m2), 3 samostatných toaliet a miestnosti pre upratovačku. K priestoru patrí sklad (20,8 m2), dokúpiť je možné až 2 parkovacie miesta v garáži s kamerovým systémom a umývačkou áut. Parkovacie miesta v podzemných poschodiach umožňujú pohodlné parkovanie priamo v centre. 

Priestor je v stave shell & core, má samostatné prípojky vody a elektriny, klimatizačnú jednotku, zdroj tepla a prípravu na klimatizáciu. Nový majiteľ si môže dokončiť vnútorné rozvody, dispozíciu priestoru a návrh zariadenia podľa vlastných predstáv a zámeru využitia. Súčasťou ponuky je aj platné stavebné povolenie (zmena stavby pred dokončením). Vstup do ponúkaného priestoru je z priechodného dvora, ktorý spája frekventované ulice Křižíkova a Sokolovská.

Polyfunkčný komplex budov poskytuje komerčné priestory s obchodnými priestormi, kanceláriami a bytmi. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza stanica metra a električková zastávka, v rýchlom dosahu je medzinárodný autobusový terminál Florenc a železničný uzol Praha - Hlavné nádražie, autom sa dá rýchlo napojiť na diaľnicu. Na prvom poschodí budovy sa nachádza pasáž s komerčnými priestormi (wellness a spa, fitnes, reštaurácia, kozmetický salón, kaviarne, supermarket atď.), druhé poschodie slúži na kancelárie a od tretieho poschodia nahor je rezidenčné bývanie. 

Celková plocha 224 m2, sklad 20,8 m2

Ponuková cena nehnuteľnosti je uvedená bez DPH a jej predaj podlieha tejto dani

Vybavenie

  • Výťah

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104763
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Celková plocha
    224 m²
  • Parkovanie
    1 210 000 Kč
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie obchodné priestory v lokalite Hlavné mesto Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.