Obchodné priestory

Nebytový priestor s vysokými stropmi a so vstupom priamo z ulice vhodný ako kancelária alebo showroom sa nachádza na prízemí historického domu v susedstve parku. Citlivo rekonštruovaný bytový dom stojí na nedávno revitalizovanom Žižkově náměstí v širšom centre metropoly. Predpokladaný termín dokončenia leto 2023.

Nebytový priestor zahŕňa dve samostatné veľké miestnosti (obe majú priamy vstup do exteriéru a dali by sa variabilne ďalej rozdeliť), kúpeľňu so sprchou a toaletou, kuchynku. Využívať možno tiež spoločnú terasu vo vnútrobloku.

V štandarde budú zahrnuté dokončená toaleta, na podlahách protišmyková keramická dlažba, keramický obklad hygienických priestorov, jednokrídlové bezfalcové dvere, vstupné bezpečnostné dvere vytvorené podľa pôvodných dobových dverí, osvetlenie kancelárií a príprava na klimatizáciu. Vykurovanie a ohrev vody zaistí plynová domová kotolňa. K tejto nehnuteľnosti je možné dokúpiť pivnicu za 150 000 Kč.

Dom je súčasťou atraktívnej lokality na pomedzí Žižkova a Vinohrad. Priamo pred domom bol nedávno vytvorený krásny park a detské ihrisko, na dosah ruky sú obchody vrátane supermarketu, pošta, lekáreň, materská a základná škola, ZUŠ, reštaurácie aj kaviarne, blízko je do Mahlerových sadů, kde stojí jedna z pražských dominánt, Žižkovská věž. 5 minút chôdze je vzdialená električková zastávka (č.9), v dochádzkové vzdialenosti je tiež stanica metra na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Podlahová plocha 80 m2.

Vizualizácie sú iba ilustratívne.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42893
  • Predajná cena
    488 774 €
  • Celková plocha
    80 m²
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie obchodné priestory v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.