Pozemok

Rovinatý stavebný pozemok s rozlohou 820 m2 sa nachádza v susedstve prvorepublikových víl v Řeži, pokojnej časti malebnej obce Husinec, neďaleko Prahy. Obec s dobrým dopravným spojením do Prahy (vlakom asi 23 minút na Masarykovu stanicu) sa nachádza v blízkosti rieky Vltavy, ale mimo záplavovej zóny. Okolie je obklopené krásnou prírodou parku Dolní Povltaví a ponúka úchvatné výhľady na zeleň.

Pozemok skrášľujú vzrastlé stromy a živý plot. K pozemku je privedená kanalizačná prípojka, ostatné inžinierske siete (elektrina, voda a plyn) sú na komunikácii. Podľa územného plánu je pozemok určený na bývanie v rodinných domoch, jeho maximálna zastavanosť je 25%. Prístup na pozemok je možný po dvoch verejných komunikáciách.

V bezprostrednej blízkosti sa nachádza všetka občianska vybavenosť: pošta, materská škola, základná škola, knižnica, futbalové ihrisko, reštaurácie, kaviarne, obchod s potravinami, niekoľko detských ihrísk a park. Pozdĺž rieky Vltavy vedie aj cyklotrasa a v lete sa cez rieku sezónne plaví prívoz. Koná sa tu letné kino, susedské stretnutia, príležitostné farmárske trhy a pravidelné podujatia pre deti. Nájazd na diaľnicu D8 je vzdialený približne 6 km. Do centra Prahy sa dostanete približne za 25 minút. Výborné dopravné spojenie do centra Prahy ponúka aj prímestský vlak (zastávky Praha Masarykovo nádraží, Praha Podbaba) a autobusová zastávka, ktorá je vzdialená približne 4 minúty chôdze (metrom do Kobylis 27 minút).

Celková plocha 820 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102262
  • Predajná cena
    359 928 €
  • Cena za m²
    438.90 €
  • Celková plocha
    820 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.