Pozemok

Investičná príležitosť kúpiť stavebný pozemok s projektom a platným stavebným povolením na rodinný dom s 3 bytmi a 6 parkovacími miestami. Pozemok sa nachádza v obci Kneževes na severozápadnom okraji Prahy, len 15 minút prímestským autobusom od stanice metra a v rýchlej dochádzkovej vzdialenosti od medzinárodného letiska. Možnosť výstavby na kľúč.

Pozemok je rovinatý, vyčistený od stromov a inžinierske siete sú privedené na jeho hranicu. Poloha na asfaltovej ceste zabezpečuje ľahký prístup

Projekt, na ktorý bolo vydané stavebné povolenie, počíta s dvojpodlažnou budovou a obytným podkrovím. Dom bude obsahovať 3 mezonetové bytové jednotky 5+kk s celkovou obytnou plochou 552 m². Konštrukcia budovy je navrhnutá tak, aby minimalizovala negatívny vplyv hluku z letiskovej dopravy, a počíta sa aj s rekuperačnými jednotkami, vďaka ktorým bude zabezpečený automatický prívod čerstvého vzduchu bez potreby otvárania okien. Vykurovanie bude podľa projektu zabezpečené tepelnými čerpadlami. Pre každý byt sú plánované 2 vonkajšie parkovacie miesta, verejný priestor dvora sa môže využívať ako parkovisko pre návštevy, kuriérov atď. 

Pozemok je súčasťou existujúcej obytnej zóny a nachádza sa v dosahu centra obce, obecného úradu, predajne potravín či materskej školy, ďalšia občianska vybavenosť je dostupná v susedných Tuchoměřicích a Středoklukách. Kúsok od budúceho domu sa nachádza aj zastávka prímestskej autobusovej dopravy, ktorou sa za 15 minút dostanete na stanicu metra Nádraží Veleslavín. Autom sa môžete rýchlo napojiť na Městský okruh, diaľnicu D7 a D6 a veľmi rýchlo sa dostanete aj na letisko. 

Celková rozloha 800 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2
  • Pôdorys 3

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104145
  • Predajná cena
    477 232 €
  • Cena za m²
    596.50 €
  • Celková plocha
    800 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.