Pozemok

Na západnom pobreží nedotknutého kykladského ostrova Milos ležia tieto jedinečné pozemky s nádhernými výhľadmi na západ slnka a prístupom k trom najkrajším plážam, ktoré môžete pri Egejskom mori nájsť.

Na rozľahlom pozemku s 200 000 m2 je povolenie k výstavbe unikátnej vily (580 m2) so šiestimi spálňami a bazénom. Vila je vstavaná priamo do prírodnej krajiny a väčšina jej častí zostáva skrytá pod povrchom, pričom svoju fasádu otvára do okolia s nezabudnuteľnými vonkajšími obytnými priestormi. V streche sú starostlivo vyrezané otvory, ktoré tvoria átrium a svetlíky prinášajúce denné svetlo a vzduch. Výsledkom je plynule prechádzajúca štruktúra domu, ktorá rešpektuje a vyzdvihuje prirodzené prostredie.

Nehnuteľnosť predstavuje fantastickú príležitosť na bývanie na pokojnom gréckom ostrove s tými najlepšími plážami pri Egejskom mori, vynikajúcimi morskými plodmi, zaujímavou históriou (domov cennej Méloskej Venuše) a takmer hypnotizujícími tyrkysovými zálivmi.

Vila: 580 m²; Pozemky: 200 000 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29077
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    200 000 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.