Pozemok

Nádherný pozemok s projektom pre stavbu novej rezidencie leží na západnom pobreží ostrova Milos, v nádhernom prímorskom letovisku, ktoré je vyhľadávané vďaka svojej pokojnej ospalej atmosfére, vynikajúcim morským plodom, tyrkysovým zátokám a fascinujúcej histórii.

Miesto má úžasné výhľady na zapadajúce slnko a prístup k jednej z najkrajších pláží v Egejskom mori. K pozemku (29.145 m2), ktorý je výborne situovaný a chránený tak proti vetru, boli schválené plány pre výstavbu novej rezidencie. Moderný a ekologický komplex bol navrhnutý v harmónii s okolitým terénom.

Hlavný dom počíta s rozlohou 522 m² a zahŕňa hlavný apartmán s krásnou kúpeľňou a šatníkom, dve ďalšie spálne s vlastnými kúpeľňami, obývaciu izbu s krbom, útulné posedenie a miesto pre zábavu a gourmet kuchyňu, ktorá sa bude otvárať do vonkajšieho jedálenského priestoru. Súčasťou vily budú tiež izby pre personál a samostatné štúdio. Súčasťou plánu je aj výstavba prelivového bazéna na záhrade. Na pozemku sa nachádza starý kamenný dom, ktorý môže byť zrekonštruovaný a slúžiť ako dodatočné miesto na ubytovanie.

Vďaka bioklimatickej architektúre, ktorá zahŕňa tradičné silné múry z kameňa, diskrétne umiestnené solárne panely, cisterny na zber dažďovej vody pre záhradné zavlažovanie a súkromný elektrický generátor, bude dom úplne energeticky efektívny a nezávislý.

Hlavná vila: 522 m2; Pozemok: 29 145 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29081
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    29 145 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.