Pozemok

Stavebný pozemok o celkovej výmere 1 654 m2 sa rozkladá vo vilovej štvrti úplne pokojnej a zároveň prestížnej lokality Prahy 9 - Klánovice, v blízkosti námestia i prírodnej rezervácie Cyrilov so zmiešanými lesmi, kde žijú vzácne druhy vtáctva a obojživelníkov.

Na rovinatom oplotenom pozemku obklopenom z jednej strany mohutnými ihličnanmi je studňa a prípojka elektriny. V súčasnosti tu stojí provizórna stavba. Súhlas na pripojenie na obecný vodovod, kanalizáciu a plynovod je vydaný. Pozemok je podľa územného plánu určený pre rodinnú zástavbu.

Klánovice boli v prvej polovici 20. obľúbeným centrom odpočinku pražskej smotánky, teraz sú synonymom luxusného rezidenčného bývania. Miesto má skvelé vlakové spojenie s centrom, cesta na Masarykovo nádraží trvá asi 20 minút. Pozemok leží 1 zastávku autobusom od Klánovického námestia a 2 zastávky od železničnej stanice. V blízkosti je materská, základná a umelecká škola, reštaurácia, kaviareň, pošta, lekáreň alebo knižnica. Ponúkaná plocha je súčasťou rozľahlého prírodného parku Klánovice-Čihadla, okolie tak okrem čistého vzduchu a pokoja ponúka aj široké možnosti relaxácie v prírode a športového vyžitia.

Celková plocha 1 654 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34520
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 654 m²
  • Pozemok
    Záhrada
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.