Pozemok

Dobre prístupný stavebný pozemok o výmere 1 278 m2 s ľahkým napojením na inžinierske siete sa nachádza 40 minút jazdy autom od Prahy, v obci Bořislav obklopenej lesmi chránenej krajinnej oblasti České Středohoří.

Územným plánom je plocha určená pre bývanie. Pozemok je možné pripojiť na inžinierske siete (elektrina, plyn, voda) a tiež na priľahlú komunikáciu. V príprave je výstavba obecnej kanalizácie. Pozemok ponúka absolútne súkromie, susedné nehnuteľnosti sú využívané predovšetkým na rekreáciu.

V obci funguje materská škola, knižnica alebo multifunkčné ihrisko. Základná škola je v susednej dedine Žalany, kam je možné dôjsť v priebehu pár minút autobusom, všetka ďalšia občianska vybavenosť sa potom nachádza v kúpeľnom meste Teplice vzdialenom cca 10 minút jazdy autom. Krásne okolie, ktorého dominantou je najvyššia hora Českého Stredohoria Milešovka, poskytuje nepreberné možnosti peších aj cyklistických výletov.

Celková plocha 1 278 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40359
  • Predajná cena
    178 820 €
  • Cena za m²
    139.90 €
  • Celková plocha
    1 278 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Ústecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.