Pozemok

Atraktívny pozemok o výmere 1 739 m2 sa nachádza na veľmi peknom mieste hneď pri lese. Plocha s úchvatnými výhľadmi na malebnú Posázavskú krajinu je súčasťou intravilánu obce Senohraby ležiacej v pohodlnom dosahu Prahy po diaľnici D1.

Južne orientovaný pozemok leží vo svahu, prístup na pozemok je v jeho hornej časti po osvetlenej spevnenej komunikácii.

Obec Senohraby v súčasnej chvíli nemá platný územný plán. Podľa nového územného plánu, ktorý je vo fáze obstarávania, je pozemok určený na zástavbu rodinným domom a nachádza sa v ploche BI - bývanie v rodinných domoch - mestské a prímestské, severná časť pozemku je potom v ploche ZS - zeleň súkromná a izolačná. Na pozemku je vlastná kopaná studňa, na hranici pilier elektro. Všeobecný vodovod a plynovod sú v komunikácii vedúcej pozdĺž pozemku. Kanalizácia tu nie je, odpady je nutné riešiť septikom/čističkou.

Senohraby sú súčasťou pôvabného Ladovho kraja, ktorý ponúka nespočet výletných trás pešo, na bicykli aj v zime na bežkách. Zároveň obec poskytuje potrebnú občiansku vybavenosť a dobré dopravné spojenie. Necelých 5 minút autom od budúceho domu je vzdialená materská a základná škola, predajňa potravín alebo železničná zastávka, kde stavajú časté prímestské spoje na Hlavnej stanici. Autom sa dá rýchlo napojiť na diaľnicu D1 a Pražský okruh.

Celková plocha 1739 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40977
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 739 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.