Pozemok

Pozemok o výmere 1 220 m2, s bazénom, okrasnou záhradou, peknými výhľadmi a platným stavebným povolením pre výstavbu rodinného domu v malebnej obci Říčany pri Brne poskytujúcej všetku potrebnú infraštruktúru aj dobré spojenie s moravskou metropolou.

Na ploche o tvare takmer pravouhlého štvoruholníka sú všetky inžinierske siete (voda, kanalizácia, elektrina, plyn). Príchod je po spevnenej osvetlenej komunikácii, ponúkaný pozemok sa nachádza pri jej slepom konci. Na pozemku je vykopaná pivnica, vybudovaný bazén a vyrastená upravená záhrada. Súčasťou kúpnej ceny je aj architektonický projekt a stavebné povolenie na výstavbu modernej a múdro riešenej vily.

Vyvýšené miesto umožňuje nerušené výhľady na okolité zalesnené kopce aj tunajší barokový kostol. Obec žije bohatým spoločenským životom, sú tu ihriská, športoviská, prírodný kúpací biotop, tenisové aj beachvolejbalové kurty. Funguje tu materská a základná škola, ZUŠ, jazyková škola, pošta, zdravotné stredisko, obchody aj reštaurácie. Okolitá príroda ponúka množstvo výletných trás pešo aj na bicykli. Miesto je dobre dostupné, vodiči ocenia blízky nájazd na diaľnici D1, s ​​okolitými mestami vrátane Brna majú Říčany priame autobusové spojenie.

Celková plocha 1 220 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43794
  • Predajná cena
    542 851 €
  • Cena za m²
    445 €
  • Celková plocha
    1 220 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Jihomoravský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.