Pozemok

Slnečný rovinatý pozemok o celkovej veľkosti 1 135 m2 v tradičnej rezidenčnej zástavbe rozkladajúcej sa priamo pri Klánovickom lese.

Západne orientovaný pozemok je napojený na inžinierske siete (verejný vodovod, kanalizáciu plyn a elektro), na pozemku sú 2 studne. Plocha je oplotená a vyčistená od náletových drevín. Funkčné využitie pozemku podľa ÚP je OB - čisto obytné bez koeficientu.

Veľmi pekné miesto v prvej línii pri prírodnom parku Klánovický les. V krátkej dojazdovej vzdialenosti je materská a základná škola aj ďalšie služby. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy z blízkej zastávky, behom 5 minút je možné dôjsť k stanici Klánovice a odtiaľ rýchlym a priamym spojom až do centra. Autom sa dá ľahko napojiť na Pražský okruh.

Celková plocha 1 135 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43873
  • Predajná cena
    716 883 €
  • Cena za m²
    631.60 €
  • Celková plocha
    1 135 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.