Rodinný dom

Romantický vidiecky dom na rekonštrukciu, obklopený asi 1,5 ha vlastného pozemku s lúkami, lesmi a stavebnou časťou v chránenej krajinnej oblasti Český ráj. Jedinečné miesto s krásnym výhľadom sa nachádza v blízkosti niekoľkých zrúcanín a hradu Malá Skála.

Čiastočne podpivničená budova so zastavanou plochou 167 m2 je v stave na kompletnú rekonštrukciu. V dome je zavedený vodovod a elektrina, kanalizácia je riešená žumpou s prepadom. Približne 1 000 m2 z celkovej plochy je územným plánom určené na bývanie, maximálny koeficient zastavanosti je 20 %, minimálny koeficient zelene je 60 %. Existujúci dom je tak možné v rámci rekonštrukcie rozšíriť o cca 30 m2, na stavebnej časti pozemku je namiesto rekonštrukcie možná aj novostavba s 1 nadzemným podlažím a obytným podkrovím.  

Na pozemku sa nachádzajú 2 pekné studne poskytujúce dobrý a dostatočný zdroj vody. Pivnica je zaklenutá ručne opracovanými pieskovcovými kvádrami

Veľkosť pozemku zaručuje dokonalé súkromie, napriek tomu stavba nestojí osamotene. Prístup je z asfaltovej cesty po spevnenej ceste približne 120 m. Pozemok rozprestierajúci sa od budovy na juh, východ a západ je súčasťou srdca Českého ráje, ktoré sa nachádza v blízkosti skalného mesta Maloskalská Drábovna alebo Jizerské vyhlídky. Okolie križujú turistické, náučné a cyklistické chodníky, oblasť je veľmi obľúbená aj medzi priaznivcami skalného lezenia. V zime je miesto dobrým východiskovým bodom pre výlety do jizerských alebo krkonošských horských stredísk. Cesta z Prahy trvá len asi 45 minút. 

Úžitková plocha približne 300 m2, zastavaná plocha 167,6 m2, plocha pozemku 14 859 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101494
  • Predajná cena
    310 881 €
  • Podlahová plocha
    300 m²
  • Zastavaná plocha
    168 m²
  • Pozemok
    14 859 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Liberecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.