Rodinný dom, 6 izbový

Exkluzívna klimatizovaná vila postavená v jedinečnom modernom dizajne, s obytnou plochou takmer 500 m2, ponúka luxus a úplné súkromie v krásnom prírodnom prostredí. Nachádza sa v takmer nedotknutej južnej časti Istrie, v pokojnej a izolovanej oblasti mimo mesta a zároveň veľmi blízko mora a turistických centier.

Prízemie tvorí priestranná otvorená obývacia izba s krbom, jedáleň, plne vybavená kuchyňa, detská herňa, telocvičňa, sauna, biliard a 1 spálňa s vlastnou kúpeľňou. Na 1. poschodí sú 4 spálne s en-suite kúpeľňami a veľká terasa s lehátkami pre relaxáciu a slnenie.

V klimatizovanom interiéri plnom prirodzeného svetla boli použité najkvalitnejšie prírodné materiály: miestny kameň, kartáčovaný dub a ľanové tkaniny, tiež prémiová talianská dlažba a kvalitný nábytok. V zimnom období možno využiť podlahové vykurovanie, v lete podlahové chladenie

Celý pozemok je oplotený a upravený. Vonkajší areál sa môže pochváliť súkromným tenisovým kurtom, minigolfovým ihriskom s 9 jamkami, vonkajším vyhrievaným bazénom, terasou, nádhernou stredomorskou záhradou s olivovými hájmi a palmami, parkoviskom pre 6 automobilov a nabíjačkou pre elektromobily.

Vila stojí neďaleko historického mesta Pula, ktorého dominantou je starorímsky amfiteáter. Mesto obklopuje krásna príroda, obdivovať možno národný park na ostrovoch Brijuni alebo chránenú krajinnú oblasť pri myse Kamenjak. V Pule je tiež menšie letisko využívané predovšetkým v lete pre charterové lety (napr. Z Viedne).

Interiér 488 m2, pozemok 8 686 m2.

Veľký obchodný potenciál, vila je zaradená do kategórie 5 *, má vynikajúce hodnotenie a rezervácie na rok dopredu.

Interiér 488 m2, pozemok 8 686 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39686
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    488 m²
  • Pozemok
    8 686 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.