Prehľad jednotiek

prenájom kancelárií

Novo zrekonštruovaná polyfunkčná budova s administratívnymi a obchodnými priestormi v priamom centre Starého Mesta Bratislavy s výborným dopravným napojením ponúka na prenájom kancelárske, obchodné a skladové priestory. V budove je viacero možností prepájania kancelárií do požadovaných celkov, ako i možnosť prenajatia kancelárií samostatne.

Budova má 8 nadzemných a 2 podzemné podlažia, je prepojená pasážou s polyfunkčným objektom, kde sa nachádza nákupná galéria. Na prízemí a 1.NP sú obchodné priestory s výkladmi orientovanými na Štúrovu ulicu. Budova je napojená na pult centrálnej ochrany a disponuje dvoma samostatnými vchodmi a osobným výťahom. Jednotlivé poschodia sú uzamykateľné a majú svoju vlastnú kuchynku a oddelené toalety pre pánov a dámy. Možnosť využitia ako kancelárie, obchodné priestory, reštaurácie, fitness, kasíno, saunový svet, kozmetický salón alebo na masáže.

Lokalita:
Budova sa nachádza v priamom centre Bratislavy, v blízkosti Šafárikovho námestia, 20 metrov od Generálnej prokuratúry SR a len 1 minútu od zastávok MHD. Iba 10 minút chôdze k nákupnému a zábavnému centru EUROVEA, kde okrem nákupov môžete využiť aj príjemné oddychové miesto pri Dunaji, plné reštaurácii či ihrísk pre deti.

Cena nájomného je 50 €/m²/mes. + prevádzkové náklady 2,5 €/m²/mes + energie 1,5 €/m²/mes. Nájomné a poplatky sú uvedené bez DPH. Nájomník neplatí províziu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31965
  • Mesačný nájom
    50 € / m²
  • Poplatky za služby
    4 EUR
  • Celková veľkosť budovy
    5 800 m²
  • Voľná plocha k prenájmu
    77 m²
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie administratívne budovy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.