Byt, 2 izbový

Kompletne zariadený byt s krásnym výhľadom na okolitú zeleň, situovaný na 1. poschodí bytového komplexu Břetislavka (bretislavka.cz) z dielne ateliéru m4 architekti, s nadštandardnými službami, upravenou záhradou na okraji potoka a parkovaním, situovaný v krásnom prostredí Šáreckého údolia so zalesnenými svahmi. Tichá lokalita s rýchlym spojením do centra mesta, na letisko a do medzinárodných škôl, pár zastávok autobusom na metro Dejvická s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti. K službám v komplexe patrí okrem iného výťah, bezpečnostná služba, online recepcia, služby susednej reštaurácie, požičovňa bicyklov, gril v záhrade a informácie o podujatiach v Prahe a okolí.


Interiér bytu tvorí obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a pracovným kútom, 1 spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a vstupná hala.

Výhľad do záhrady, inteligentný systém ovládania domácnosti, alarm, vinylová podlaha, podlahové kúrenie, bezpečnostné vstupné dvere, vstavané skrine a úložné priestory, rolety, TV, práčka, umývačka riadu, kombinovaná mikrovlnná rúra, základný riad a kuchynské potreby, rozkladacia pohovka futon, posteľná bielizeň, uteráky. V cene sú zahrnuté spoločné služby, internet, alarm s pripojením na PCO a raz týždenne upratovanie a výmena posteľnej bielizne a uterákov. Strednodobý a dlhodobý prenájom (od 3 mesiacov). Nájomca neplatí províziu.


Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    25102
  • Mesačný nájom
    992 €
  • Celková plocha
    36 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • K dispozícii od
    15.07.2024
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.