Byt, 4 izbový

Nový klimatizovaný byt s 2 lodžiami v novom rezidenčnom projekte Šárecký dvůr, ktorý jedinečným spôsobom kombinuje modernú architektúru s elegantným historickým štýlom pôvodných zachovaných stavieb. Uzavretý komplex má 24/7 recepciu, podzemné garáže, kamerový systém a krásne upravený privátny park. Príjemná lokalita ponúka všetku občiansku vybavenosť, množstvo zelene a blízkosť centra aj letisko. Komplex sa nachádza neďaleko vodnej nádrže Džbán a prírodnej rezervácie Divoká Šárka. Stanica metra Nádraží Veleslavín s rýchlym spojením do centra je vzdialená pár minút chôdze a k letisku Václava Havla je možné dôjsť približne za 10 minút. Ideálna lokalita pre priaznivcov aktívneho životného štýlu, vhodná pre dlhé prechádzky a výlety na bicykli, v okolí nájdete okrem iného tenisové kurty, fitnes centrum a golfový klub s driving range.

Byt tvorí obývacia izba spojená s plne vybavenou kuchyňou, jedálňou a vstupom do lodžie, hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou (sprcha, WC), ďalšie 2 spálne, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, oddelené toalety, technická miestnosť a vstupná chodba.

Dubové podlahy, veľkoformátové obklady a dlažba, bezpečnostné dvere, drevené okná s izolačným trojsklom, elektricky ovládané vonkajšie žalúzie, videotelefón, vstup do budovy na čip, výťah z garáže na poschodie. Zálohy na spoločné domové služby 9.865 Kč / mes., Elektrina sa prevádza na nájomcu. K dispozícii od polovice septembra 2019.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33315
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    136 m²
  • Loggia
    16 m²
  • Celková plocha
    152 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.