Byt, 2 izbový

Ponúkame na prenájom plne zrekonštruovaný nezariadený byt na 1. poschodí bytového domu so spoločným vnútroblokom, bez výťahu, v Prahe 10 na rozhraní Vinohradov a Vršovic. Dom sa nachádza iba pár minút chôdze od obľúbeného parku Havlíčkovy sady, v lokalite s rýchlym spojením do centra - 2 krátke zastávky električkou od stanice metra Námestie Mieru s kompletnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí.

Svetlý byt má priestrannú obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s jedálňou a špajzou, veľkú spálňu, kúpeľňu so sprchovacím kútom, samostatnou toaletu a vstupnú halu. V spálni a obývacej izbe sú dekoratívne pôvodné kachľové pece.

Vzdušné miestnosti, zachované pôvodné prvky, veľké okná, repasované drevené podlahy a dlažba, repasované interiérové ​​dvere a okná, plynové kúrenie WAW, umývačka, mikrovlnná rúra, káblové pripojenie UPC, balkón na medziposchodí domu. Poplatky za spoločné služby a vodu: cca 1600 Kč mesačne pre 2 osoby. Plyn a elektrina budú prevedené na nájomcu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34159
  • Mesačné nájomné
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    85 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.