Byt, 7 izbový

Luxusný klimatizovaný podkrovný mezonet na prenájom. Ponúkame čiastočne zariadený dizajnový dvojúrovňový byt s 4 kúpeľňami, formálnou jedálňou a presklenou knižnicou s výhľadom na chrám sv. Víta a Hladový múr. Byt leží v 4., najvyššom poschodí kompletne zrekonštruovanej novorenesančnej budovy z prelomu 19. a 20. storočia, ktorá bola upravená do podoby modernej mestskej rezidencie. Dom stojí v pokojnej ulici neďaleko historického centra Prahy, nábrežia Vltavy, Petřínských sadov a Záhrady Kinských, v blízkom dosahu Pražského hradu a Karlovho mosta, v lokalite s rýchlou dostupnosťou do obchodného centra Nový Smíchov a k stanici metra Anděl (6 min. do centra).

V spodnej úrovni tvorí interiér obývacia izba s liehovým krbom, jedálenským priestorom a plne vybavenú špičkovou kuchyňou, formálna jedáleň, 3 spálne so vstavanými skriňami a en-suite kúpeľňami (dvojitý sprchovací kút s parným kúpeľom / vaňa, toaleta / sprchový kút, toaleta), toaleta pre hostí, špajza a vstupná hala so vstavanými skriňami a úložnými priestormi. Z obývacej izby je prístupná presklená knižnica v poschodí. Horná úroveň bytu ponúka spálňu so vstavanými skriňami a šatníkom, pracovňu s výhľadom na Pražský hrad a kúpeľňu (sprchovací kút, toaleta). Nájomcovia môžu tiež užívať balkón s výhľadom do vnútrobloku prístupný zo spoločných priestorov domu.

Luxusné vybavenie a prevedenie, parkety, dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, svietidlá od Ronyho Plesla, osvetlené vstavané skrine na mieru, elektricky ovládané okná s el. ovládanými predokennými žalúziami, práčka, sušička, kuchyňa Team 7 z masívu, spotrebiče zn. Gutmann, Siemens - Studio Line a Liebherr, umývačka, 2 chladničky na víno, 2 rúry, chladnička amerického typu s výrobníkom ľadu, centrálne vykurovanie, internet a káblové TV pripojenie (v cene), pivnica, výťah. V cene je zahrnuté 1 parkovacie státie v garážach OC Nový Smíchov (6-7 minút chôdze od budovy). Záloha na spoločné domové služby, vodu a vykurovanie: 8000 Kč mesačne. Elektrina sa hradí zvlášť. K dispozícii od júna / júla 2020.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34584
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    243 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.