Byt, 2 izbový

Byt 2 + kk v novom projekte kompletne zrekonštruovaného secesného domu z roku 1911 Orelská 13 situovaného v pokojnej lokalite pražských Vršovic, pár krokov od vršovického námestia alebo kultovej ulice Krymská. Dom ponúkne starostlivo renovované spoločné priestory so zachovanými pôvodnými architektonickými prvkami ako sú lodžiové steny, schodiskové zábradlia, repliky pôvodných špaletových okien (vnútorné krídlo s jednoduchým zasklením, vonkajšie krídlo tepelne izolačné dvojsklo) či repliky pôvodných drevených dvojkrídlových dverí. Plánované dokončenie máj 2019.

Dispozícia bytu na 2. poschodí orientovaného do zeleného vnútrobloku ponúka priestrannú obývaciu izbu s prípravou na kuchyňu, spálňu s miestom pre vstavanú skriňu, kúpeľňu a vstupnú chodbu.

Byt je na predaj v stave white walls (kolaudačné minimum), teda pred dokončením finálnych povrchov a tak umožňuje budúcemu majiteľovi upraviť interiér podľa vlastných predstáv. Kúpna cena zahŕňa pivnicu.

Lokalita Vršovic prechádza dynamickou premenou, za ktorou stojí nielen mestská časť, ale aj rad susedských projektov a iniciatív. Najostrejším príkladom novej tváre Vršovic je ulica Krymská, ktorú denník The New York Times označil za jednu z 12 najobľúbenejších európskych ulíc. Krymská aj jej okolie prekypujú rýdzo lokálnymi podnikmi - od bistier, kaviarní a domácich pekární až po komorné kino, jogové štúdio a najrôznejšie pop-up projekty. Neďaleko sa nachádzajú Havlíčkovy sady s vlastnou vinicou a na opačnej strane športový areál s bazénom alebo nákupné centrum. Električková zastávka je vzdialená 250m od domu a do centra Prahy sa dostanete za pár minút. Autom sa ľahko napojíte na Južnú spojku.

Plocha bytu celkom (podľa NOZ) 40,7 m2, interiér 37,3 m2, pivnica 1,6 m2.

Pre viac informácií o projekte navštívte webovú stránku Orelská13.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35871
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    41 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.