Byt, 2 izbový

V novostavbe ponúkame na prenájom klimatizovaný 2-izbový byt s panoramatickým výhľadom na Bratislavský hrad i okolie Slavína, ktorého interiér zaujme novým vkusným zariadením. Byt je situovaný v nedávno dokončenej novostavbe Bezručova v Starom Meste. Prestížna lokalita v blízkosti nábrežia Dunaja, Jakubovho námestia s detským ihriskom, parkom na Šafárikovom námestí a s kompletnou občianskou vybavenosťou na dosah ruky, rovnako zastávok MHD a napojenia na hlavné dopravné ťahy.

Byt sa dispozične delí na obývaciu izbu s kuchynským kútom s doskou z kameňa, jedáleň, spálňu, kúpeľňu s vaňou a práčkou a samostatnou toaletou.

Vybavenie bytu zahŕňa vstavané šatníky na vstupnej chodbe, zabudované elektorspotrebiče v kuchyni. Štandardom bytu sú drevené okná aj podlahy, stropná klimatizácia, vzduchotechnika v každej izbe, podlahové kúrenie, bezpečnostné protipožiarne dvere Sherlock, alarm, videovrátnik, LED stropné osvetlenie. K bytu je možné prenajať uzamykateľnú garáž v suteréne domu. Vstup do domu je zabezpečený kamerovým systémom a otváraním na čip. Byt sa prenajíma zariadený.

Mesačný nájom 1100 EUR s DPH + 200 EUR záloha za energie a služby + 120 EUR uzamykateľná garáž.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38646
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    200 EUR Mesačne
  • Celková plocha
    53 m²
  • Parkovanie
    uzamykateľná garáž v suteréne domu za 120 Eur/mesiac
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.