Byt, 4 izbový

Klimatizovaný luxusný 4-izbový byt na 4. poschodí elegantnej rezidencie s wellness a privátnou záhradou sa nachádza na prestížnej adrese v Starom Meste v tesnej blízkosti parku. Historická budova, ktorá prešla dôkladnou rekonštrukciou je zasadená do príjemnej lokality s výbornou dopravnou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom dosahu. Súčasťou rezidencie je 24/7 bezpečnostná služba, wellness, fitness a privátna záhrada.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba s toaletou s umývadlom, vstavaný šatník, obývacia izba s presklennou jedálnňou a kuchyňou. Oddelenú nočnú časť bytu tvorí chodba, spálňa, samostatná kúpeľňa s walk-in sprchovým kútom, toaletou i bidetom, hlavná spálňa s walk-in šatníkom a en-suite kúpeľňou s vaňou, toaletou a bidetom.

Štandardom vybavenia sú mramorové a drevené podlahy, podlahové kúrenie, klimatizácia (vlastná regulácia kúrenia aj chladenia), drevené eurookná, vysoké stropy 3,35 m, nadštandardné vysoké interiérové drevené masívne dvere, sanita Duravit, batérie Hansa, vlastný plynový kotol Viessman, mramorové parapetné dosky, kompletne vybavená kuchyňa spotrebičmi Miele vrátane umývačky riadu a práčky so sušičkou, optické pripojenie internetu, videotelefón, alarm, výťah. V cene je zahrnuté 1 garážové státie v budove.

Interiér 132 m2

Cena za mesačný prenájom 2.700 EUR + platba za spoločné služby 380 EUR a spotrebu energií

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41734
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    380 EUR Nezahrnuté
  • Celková plocha
    132 m²
  • Parkovanie
    Parkovanie v podzemnej garáži
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.