V Aston Business Hoteli v Bratislave nájdete i reštauráciu Menju s jedinečným konceptom.
Ak dáte dohromady dvoch skúsených kuchárov, ktorí sú zhodou okolností aj priatelia, vznikne ideálny kulinársky podnik založený na dôvere a poznaní. To je reštaurácia Menju, miesto, kde si môžete vychutnať vynikajúce jedlo v atraktívnom prostredí. Martin Korbelič a Tomáš Sika vnímajú chute, vône a farby jedla veľmi podobne, čo v spojení s ich celkovou láskou ku kulinárskemu svetu vytvára dokonalú kombináciu. O tom, ako sa títo dvaja priatelia dopĺňajú, sa môžete presvedčiť na vlastnej koži v ich spoločnom projekte Menju. Skúsenosti Martina Korbeliča hovoria za všetko. Začínal prácou a absolvovaním niekoľkých stáží vo Francúzsku v michelinských reštauráciách, po ktorých pracoval pod vedením Jaroslava Žideka v Bratislave v reštaurácii Camouflage. Neskôr pokračoval ako vedúci prestížnej reštaurácie Le Monde Restaurant & Bar. Bol šéfkuchárom Medusa Group (najväčšej slovenskej kulinárskej skupiny s 30 reštauráciami), Salamandra Resort a hotela Sliezsky dom. Korbelič reprezentoval Slovensko aj na súťaži Bocuse d'Or v Ženeve. Skúsenosti Tomáša Siku sa začali v kuchyni Gymnázia Metodova, kde pracoval po skončení kulinárskej školy. Neochvejná túžba napredovať a zdokonaľovať sa ho priviedla do mnohých kuchýň bratislavských reštaurácií a hotelov, kde sa postupne vypracoval na šéfkuchára. Svoje vedomosti si dopĺňal stážami v Nemecku aj v Českej republike. Počas riadenia a tvorby ako šéfkuchár značky Medusa's Clubhouse vytvoril úspešnú sieť moderných pubových reštaurácií, ktoré sú dodnes mimoriadne obľúbené. Po Clubhouse vytvoril s dvoma kolegami aj tradičnú taliansku trattoriu. Dovoľte týmto dvom priateľom šéfkuchárom, aby pre vás dnes v Menju vytvorili vychýrené špeciality.