Ak navštívite Oli's v Bratislave, nájdete bistro, v ktorom sa podávajú skvelé raňajky, sendviče a iné pochúťky, rovnako ako aj pekáreň s čerstvým a chutným pečivom či malý obchod s delikátnym gurmánskym sortimentom.
Za týmto jedinečným projektom 3v1 stojí skúsený a známy šéfkuchár Oliver Vozárik (z reštaurácií Le Monde, Picknik, Carnevalle, Otto). Tvrdí: "Tento koncept sa mi veľmi páči. V zahraničí je to bežné, Taliani a Španieli to takto robia už roky a funguje to. Zažil som to tam na vlastnej koži. Veľmi sa mi páči myšlienka, že prídete ku mne, dáte si obed alebo raňajky, dostanete chlieb na večeru a kúpite si aj maslo, džem, vajíčka a podobne. Pre mňa je to aj o transparentnosti – ak vám chutia moje párky alebo maslo, ktoré podávam na raňajky, kúpte si ich tu." Samozrejme, ak je to možné, šéfkuchár Vozárik používa a skladuje miestne sezónne ovocie a zeleninu, slovenskú múku, miestne mäsové a mliečne výrobky a pod. Dôležité je prepojenie s lokálnymi dodávateľmi, ale aj používanie kvalitného zahraničného tovaru pri varení a pečení, čo nájdete aj u Oliho v pripravovaných jedlách a v dostupnom tovare. Medzi tovar, ktorý je možné v obchode zakúpiť, patrí pečivo, káva, maslo, džemy, kompóty, nakladané konzervy, jogurty, mäsové výrobky (šunka, saláma, slanina) a vajcia. Navštívte Oli's a spoznajte úspešný koncept šéfkuchára Vozárika na vlastnej koži.