Byt, 2 izbový

Kompletne zrekonštruovaný byt s výhľadom do tichého dvora sa nachádza na 5. poschodí secesného bytového domu v bočnej jednosmernej ulici v blízkosti Heroldových sadů len 10 minút električkou od centra. 

Prehľadné usporiadanie pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom, 1 spálne s malým šatníkom, kúpeľne (sprchovací kút, toaleta, umývadlo), chodby a výklenku na práčku a sušičku. Všetky okná sú orientované na západ do dvora so vzrastlými stromami. 

Byt s vysokými stropmi bol citlivo zrekonštruovaný s ohľadom na pôvodný architektonický zámer. Na podlahách sú bezprašné parkety I. šarže, okná sú drevené obložkové a interiérové kazetové dvere sú z masívneho dreva. Kuchyňa je vybavená žulovou pracovnou doskou Bianco Sardo a spotrebičmi Bosch, ako aj vstavanou vinotékou, drezovou batériou s okamžitým varením vody. Sanitárna keramika a batérie nesú značky Villeroy & Boch a Hansgrohe, umývadlová batéria má energeticky úspornú perleťovú batériu. Vykurovanie zabezpečuje elektrický kotol Protherm napojený na inteligentný systém Honeywell, ktorý umožňuje diaľkové ovládanie vykurovania odkiaľkoľvek. V dome je výťah, ktorý vedie do medziposchodí.

Výhodná poloha umožňuje byť za chvíľu v jednej z blízkych kaviarní, bistier alebo reštaurácií, v blízkosti sú obchody a školy. Výbornú dostupnosť zabezpečujú električky z neďalekej zastávky, cesta na stanice metra a do centra mesta trvá len niekoľko minút. Lokalitu spríjemňuje upravená zeleň v neďalekých Heroldových sadech alebo na náměstí Svatopluka Čecha a ďaleko nie je ani Grébovka

Vo vyhlásení majiteľa uvedený ako byt 1+1. 

Podlahová plocha 44,8 m2. 

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104121
  • Predajná cena
    357 242 €
  • Poplatky za služby
    2 367 Kč mesačne
  • Celková plocha
    45 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavné mesto Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.