Byt, 2 izbový

Ponúkame kompletne zariadený 2-izbový apartmán s možnosťou využitia na rekreáciu či trvalé bývanie uprostred krásnej a čistej prírody Vysokých Tatier. Apartmán s balkónom je umiestnený na 2. poschodí 4-hviezdičkového komplexu ARIETES MARMONT RESORT v Tatranskej Štrbe.

Dispozícia apartmánu pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej časti spojenej s kuchyňou, jedálňou a vstupom na balkón s malebným výhľadom na Vysoké Tatry. Byt ďalej pokračuje spálňou s vstupom na balkón, kúpeľňou (sprchovací kút a WC).

Kvalitný štandard plne vybaveného apartmánu taktiež zahŕňa kompletne zariadenú kuchyňu so spotrebičmi (varná doska značky Mora, chladnička s mrazničkou od značky Philco, mikrovlnná rúra a rýchlovarná kanvice značky Gorenje). K apartmánu patria hotelové služby a wellness.

Vyhľadávaná lokalita posykuje množstvo lesných prechádzok, športových možností, prírodného kúpania či golfu. Súčasťou hotelového komplexu je reštaurácia, vonkajšie detské ihrisko, wellness s bazénom a barom, masáže, detský kútik, exteriérové ihrisko, fitness, nočný bar, cigar lounge, konferenčná miestnosť ARIETES a MARMONT. Necelých 200 metrov v pešej dostupnosti od apartmánu sa nachádza železničná stanica Štrba, ktorou prechádza rýchliková trať zo smeru Bratislava aj Košice, zo stanice zároveň vedie ozubnicová železnica priamo do turistického strediska Štrbské pleso. Neďaleko apartmánu je výjazd na diaľnicu D1.

Celková plocha 59,08 m2 - apartmán 47,38 m2 + balkón 11,70 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104777
  • Predajná cena
    210 000 €
  • Podlahová plocha
    47 m²
  • Balkón
    12 m²
  • Celková plocha
    59 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Prešovský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.