Byt, 3 izbový

Dizajnový strešný byt s klimatizáciou, balkónom a vnútorným aj vonkajším parkovaním situovaný v obľúbenej rezidenčnej štvrti Slnečnice Mesto v Petržalke. Kompletne zariadený byt ponúka komfortné bývanie v lokalite s dobrou dostupnosťou a kvalitnou občianskou vybavenosťou.

Byt sídli na najvyššom 7. poschodí v novostavbe bytového domu s výťahom. Dispozícia pozostáva zo vstupnej haly so šatníkom a samostatnou toaletou, obývacej izby spojenej s kuchyňou, jedálenským kútom a výstupom na balkón, dvoch spální a kúpeľne s vaňou. Orientácia bytu je na západ.
 
Štandard bytu zahŕňa klimatizáciu, veľkoformátové okná a prípravu na vonkajšie žalúzie. Byt je kompletne zariadený nábytkom vyrobeným na mieru a vrátane spotrebičov, ako kuchynské vstavané spotrebiče značky AEG, LED TV, či práčka so sušičkou AEG. 
 
K bytu prislúcha garážové aj vonkajšie parkovacie miesto a pivničná kobka
 
Rýchlo sa rozvíjajúca nová časť mesta - Slnečnice si rýchlo získala nadšenie záujemcov o nové bývanie pre jeho pokojnú lokalitu, blízkosť prírody, športové vyžitie na hrádzi, les, športové centrum aj detské ihrisko. Kompletná občianska vybavenosť, súkromná škôlka na prízemí bytového domu, výborná dostupnosť MHD i autom.

Cena bytu: 340 000 EUR, možnosť prikúpiť pivničnú kobku za 10 000 EUR, parkovacie státie v garáži domu za 22 000 EUR a vonkajšie parkovacie státie za 15 000 EUR.

V cene bytu je aj pergola so zasklením, čím vznikne priestor pre zimnú záhradu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105840
  • Predajná cena
    340 000 €
  • Podlahová plocha
    67 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    73 m²
  • Parkovanie
    1 garážové parkovacie státie 1 vonkajšie parkovacie státie
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.