3,5-izbový mezonet

Priestranný 3,5-izbový mezonetový byt so severozápadnou terasou s výhľadom do tichého vnútrobloku a zároveň na Malé Karpaty sa nachádza na 5. poschodí nadstavby tehlového domu v miestnej časti 500 bytov na Nivách, ktoré sa dnes stávajú súčasťou premeny tohto územia na prestížnu lokalitu s multifunkčným priestorom.

Vstupný priestor mezonetu za chodbou tvoria zariadená kuchyňa s obývacou izbou a krbom prepojené terasou s výhľadom do vnútornej časti zeleného dvora a Malé Karpaty. Z kuchyne je vstup do malej špajze. V chodbe pri vstupe sa nachádza samostatné WC. Na vyššom podlaží sú otvorená izba, 2 spálne, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samostatné WC. K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka.

Podlahy v obývacej miestnosti sú drevené, v ostatných častiach laminátové, v kuchyni, kúpeľni, na toaletách a vstupnej chodbe je dlažba. Okná vo všetkých miestnostiach sú plastové. Vykurovanie a teplú vodu zabezpečuje vlastný plynový kotol. V každej miestnosti sú umiestnené klimatizačné jednotky. Nadstavba domu je z roku 2004. V dome sa nachádza výťah. Možnosť prenájmu parkovacieho státia monitorovaného kamerou 200 m od bytu.

Nové Nivy ponúkajú kvalitný komunitný život pre obyvateľov štvrte, stávajú sa sídlom svetových startupov a nadnárodných spoločností. Ich obyvatelia majú nadosah všetky štandardné služby: školy, zdravotné, kultúrne a športové inštitúcie. Polyfunkčnosť Nív predstavuje možnosť kvalitného bývania, trávenia voľného času aj pracovného života. Lokalita poskytuje výbornú dostupnosť autom aj MHD. V tesnej blízkosti vzniká nová stanica Nivy, moderné nákupné centrum so zelenou strechou, unikátny trh aj reštaurácie rôznych typov.

Interiér 112,28 m2, terasa 9,79 m2, pivničná kobka 2 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34055
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    200 EUR mesačne
  • Podlahová plocha
    112 m²
  • Terasa
    10 m²
  • Celková plocha
    122 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.