Pozemok

Bezkonkurenčná ponuka dvoch tropických ostrovov - Frozen Cay a Alder Cay. Nachádzajú sa iba 35 kilometrov severozápadne od Nassau na Bahamách, a majú rozlohu cez 33ha.

Ostrovy obklopené bielymi plážami a tyrkysovými vodami ponúkajú skryté zátoky a nedotknuté útesy sú dosiahnuteľné súkromnou loďou či hydroplánom. Rastúca pôvodná vegetácia, ktorá poskytuje prirodzené útočisko vtáctvu.

Frozen Cay ponúka priestornú rezidenciu s 385m², kde nájdete šesť spální, šesť kúpeľní, veľkú plne vybavenú kuchyňu, dve komory, práčovňu, pracovňu a rozsiahle úložné priestory. Všetky hlavné izby majú prístup na verandy a terasy s veľkolepým výhľadom na more.
K rezidencii patrí priľahlý vyhrievaný bazén. Na ostrove sa taktiež nachádza správcovská chatka (75m²), a štvorizbová budova pre personál s dvoma kúpeľňami (142m²) a najmodernejšie prístavisko.

Alder Cay sa pýši chránenou lagúnou s veľkosťou 2ha, dvoma dokmi, a hlavne ponúka dve nezávislé rezidencie s tromi spálňami a dvoma kúpeľňami. Nájdete tu i duplex pre personál (94m²), rybársky kemp, v ktorom je zahrnutých sedem samostatných ubikácií, spoločné obývacie a stravovacie priestory a kuchyňa.

Oba ostrovy sú sebestačné a sú obsluhované plnohodnotnými úžitkovými a komunikačnými systémami, servisnou budovou s dvoma dieselovými generátormi, palivovými nádržami, výrobňami sladkej vody a vodnými nádržami.

Frozen Cay a Alder Cay takisto ponúkajú vynikajúce kúpanie, vodné lyžovanie, windsurfing a rybárčenie.

Táto nehnuteľnosť je predávaná spoločnosťou HG Christie Ltd. Agentom je John Christie.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29972
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    335 889 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.