Pozemok

Stavebný pozemok vhodný na výstavbu dvojdomu alebo rodinného domu leží na pokojnom mieste v obci Úholičky rozkladajúce sa v peknej krajine pri severozápadnom okraji Prahy.

Až k pozemku sú privedené inžinierske siete (elektrina a voda). Príchod k pozemku je po spevnenej komunikácii zo zámkovej dlažby.

Bolo už požiadané o stavebné povolenie. Návrh stavby počíta s dvojdomom so zrkadlovo otočenými pôdorysmi. Na prízemí bude mať podľa plánov každá jednotka obývaciu izbu s kuchyňou, pracovňu/izbu pre hostí, kúpeľňu, špajzu, schodiskovú chodbu a zádverie. Z oboch izieb pôjde vstúpiť na záhradnú terasu. Na poschodí sú plánované vždy 4 spálne (2 so vstupmi na terasu), kúpeľňa, chodba a komora. Všetky navrhnuté terasy sú orientované na východ. Parkovanie je plánované v garáží pre 2 autá. Na pozemku môže namiesto dvojdomu vzniknúť aj samostatný rodinný dom.

Veľmi pokojné miesto v slepej uličke, len pár krokov od návsi, kde funguje reštaurácia, obecný úrad a knižnica. Je tu aj detské ihrisko a autobusová zastávka, odkiaľ jazdia prímestské spoje k stanici metra Dejvická. V susednej obci Veľké Přílepy je materská a základná škola, predajňa potravín, kino alebo kaviareň. Ďalšia občianska vybavenosť sa nachádza v krátkej dojazdovej vzdialenosti, napríklad 15 minút autom je vzdialená prestížna International School of Prague. Rýchla je aj cesta na letisko. Po dokončení Pražského okruhu sa ešte zvýši dostupnosť lokality, zároveň však bude okruh dostatočne ďaleko, aby nenarušil okolitú krásnu prírodu.

Celková plocha 1719 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2
  • Pôdorys 3

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41553
  • Predajná cena
    599 001 €
  • Cena za m²
    348.50 €
  • Celková plocha
    1 719 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.