Kancelárie

Dizajnové kancelárske priestory s parkovaním v tichej a atraktívnej lokalite Karlovej Vsi. Tento priestor poskytuje pokojné prostredie pre sústredenie na prácu obloklopené prírodou a zároveň pohodlie vďaka blízkosti mesta.

Priestor je v súčasnosti využívaný architektonickou kanceláriou a pozostáva z troch miestnotstí oddelených elegantnými sklenenými priečkami, vybavenou kuchynkou, toaletou a príjemnou predsieňou. Komfort umocňuje priamy prístup do vonkajšej rekreačnej oblasti v zadnej časti budovy spolu s parkovaním v stráženej garáži.

Dokonalé spojenie mestského komfortu a prírodných krás v Karlovej Vsi. Táto lokalita s bohatou zeleňou, prístupom na nábrežie Dunaja a priamym napojením na cyklotrasy ponúka pokojnú atmosféru a jednoduchú dostupnosť do centra mesta. K dispozícií komplexná občianska vybavenosť vrátane detského ihriska, obchodov, lekární, MHD, škôlok, škôl, pôšty a ďalších služieb.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104983
  • Mesačné nájomné
    Cena na vyžiadanie
  • Plocha k dispozícii
    82 m²
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.