Klimatizovaný byt s výhľadom na Slavín

Luxusný klimatizovaný byt v prémiovom prevedení s parkovaním, inteligentným ovládaním či výhľadom na Slavín a Modrý kostol sídli na treťom poschodí bytového domu s výťahom. Byt vďaka špičkovému vybaveniu, nadčasovému dizajnu a lukratívnej lokalite v historickom centre Bratislavy uspokojí potreby aj najnáročnejšej klientely. 

Dispozícia bytu v dennej časti pozostáva z priestrannej obývacej izby s biokrbom, samostatnej presvetlenej kuchyne a samostatnej jedálne, ktorá ponúka komfortné sedenie pre 8 ľudí. Byt ďalej disponuje hlavnou spálňou s walkin šatníkom a kúpeľňou s vaňou. Ďalšie dve spálne taktiež disponujú vlastným walkin šatníkom a kúpeľňou s walkin sprchovým kútom. V byte sa nachádza taktiež príjemná pracovňa s vinnou chladničkou. Vstupná chodba disponuje dostatkom úložných priestorov, šatníkom, hosťovskou toaletou, práčovňou s technickou miestnosťou. 

Vysoký štandard bytu zahŕňa drevené podlahy, drevené eurookná, sanita Villeroy & Boch, kúpeľňové dosky zo žuly a mramoru, tienenia na oknách, audio systém, stropné kúrenie a chladenie, podlahové kúrenie, či systém inteligentného ovládania domácnosti. 

Byt sa nachádza na 3.p. s výťahom na čip. K dispozíciu sú 2 parkovacie miesta v suteréne domu a pivnica. 

Prestížna lokalita v blízkosti nábrežia Dunaja, OC Eurovea, Jakubovho námestia s detským ihriskom, parkom na Šafárikovom námestí s kompletnou občianskou vybavenosťou na dosah ruky a bezproblémovým napojením na hlavné dopravné ťahy.

Cena mesačného prenájmu je 4700 EUR + 2x150 EUR parkovacie miesta v garáži domu + 500 EUR záloha za energie a služby.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105374
  • Mesačný nájom
    4 700 €
  • Poplatky za služby
    500 Eur
  • Celková plocha
    246 m²
  • Parkovanie
    2 parkovacie miesta v suteréne domu
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • K dispozícii od
    Ihneď
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.