Byt, 6 izbový

Nový mezonetový byt s terasou a záhradou, situovaný na prízemí novostavby vo vilovej štvrti v Prahe Košíře, ktorá ponúka pokojné bývanie v zeleni, plnú občiansku vybavenosť v dobrom dosahu a vďaka neďalekým zastávkam električky a autobusu veľmi dobré spojenie s centrom Prahy a k nákupnej zóne Nový Smíchov a Anjel. V blízkom dosahu tenisových a squashových kurtov, golfového ihriska v Motole a prírodného parku Košíře - Motol. Dobrá dostupnosť k Nemeckej škole, Francúzskemu lýceu a medzinárodným školám v Prahe 6.

Spodná úroveň bytu ponúka priestrannú obývaciu izbu s plne vybavenou kuchyňou a prístupom na terasu/záhradu, 1 spálňu/pracovňu, toaletu, špajzu a vstupnú chodbu so vstavanými skriňami. Na poschodí sú 3 spálne, kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút) a vstupná chodba so vstavanými skriňami. Súčasťou bytu je samostatne prístupné štúdio, ktoré tvorí obývacia izba/spálňa s prístupom na terasu/záhradu, kúpeľňa (sprchovací kút, toaleta) a vstupná chodba so vstavanými skriňami.

Výhľady do okolitej zelene, drevené podlahy, dlažba, bezpečnostné dvere, veľkoplošné okná, elektricky ovládané predokenné žalúzie, vstavané úložné priestory, práčka, umývačka, mikrovlnná rúra, videotelefón, alarm, satelit, pivnica. V cene je zahrnuté 1 garážové státie a 1 státie pred garážou. Poplatky za spoločné služby a spotrebu energií sa hradia zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30654
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    171 m²
  • Záhrada
    200 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.