Byt, 2 izbový

Ponúkame na prenájom zariadený slnečný byt na 1. poschodí starostlivo zrekonštruovaného domu zo začiatku 20. storočia na pomedzí Vinohrad a Žižkova, v susedstve Mahlerových sadov, v pešom dosahu Riegrových sadov. Budova sa nachádza v obľúbenej rezidenčnej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra a všetkou občianskou vybavenosťou v blízkom dosahu. V dochádzkovej vzdialenosti je aj stanica metra Jiřího z Poděbrad s početnými reštauráciami, bistrami, kaviarňami a stanoviskom pravidelných farmárskych trhov.

Byt má obývaciu izbu s plne vybaveným kuchynským kútom, 1 spálňu, kúpeľňu s vaňou, toaletou a 2 umývadlami a vstupnú chodbu. Do bytu sa vstupuje z chodbičky, ktorá je spoločná pre dva byty a je od schodiskovej chodby oddelená dverami.

Dubové podlahy, dlažba, nové špaletové okná, repliky pôvodných rámových dverí vrátane vchodových bezpečnostných, vstavaná skriňa v chodbe, centrálne vykurovanie, protihluková izolácia, práčka, sušička, kuchynské spotrebiče Siemens, umývačka, TV, videotelefón, výťah, kolkáreň. Záloha na spoločné domové služby a spotrebu energií: 4500 Kč mesačne. K dizpozícii od augusta 2019.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32464
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    62 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.