Byt, 3 izbový

Atraktívny byt v atraktívnom rezidenčnom komplexe v krásnom prírodnom prostredí. Ponúkame na prenájom kompletne zariadený, tichý mezonetový byt s 52 m2 terasou a krásnym výhľadom na okolitú zeleň a miestny les. Byt leží na 3., najvyššom poschodí architektonicky zaujímavého uzavretého rezidenčného komplexu so spoločnou záhradou, výťahom, podzemným parkovaním a kamerovým systémom. Dom, zasadený do zeleného svahu s vlastnou príjazdovou komunikáciou, sa nachádza v pokojnej rezidenčnej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra (15 minút autom), iba 100 m od autobusovej zastávky.

Spodné poschodie bytu tvorí priestranná svetlá obývacia izba s dvojitou výškou stropu, plne vybavenou kuchyňou, jedálenským priestorom a vstupom na terasu, 1 spálňa s en-suite kúpeľňou (vaňa), samostatná toaleta, šatník a otvorená vstupná chodba. Na hornom poschodí je veľká galéria, 1 spálňa so šatníkom a kúpeľňou (sprchovací kút, vaňa, bidet, toaleta) a ďalší šatník.

Klimatizácia v ob. izbe a hornej spálni, inteligentné ovládanie domácnosti, drevené podlahy, dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, predokenné žalúzie, centrálne plynové vykurovanie, audio systém Bang & Olufsen, práčka, umývačka, mikrovlnná rúra, vstavané úložné priestory, Apple TV - 2 TV, videotelefón, pivnica. Uzavretý objekt s bránou na čip poskytuje rezidentom úplné súkromie a pokoj. Byt je ponúkaný vrátane 2 parkovacích státí (v cene). Spoločné domové služby, zálohy za spotrebu energií a internet: cca 6000 Kč mesačne. K dispozícii od 1. októbra 2019.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32630
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    113 m²
  • Terasa
    52 m²
  • Celková plocha
    165 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.