Byt 1+kk, 3.NP, č.16

Nový priestranný a štýlový byt s balkónom v unikátnej Rezidencii Bílá Růže, ktorá práve vzniká v mestskej pamiatkovej rezervácii malebných Kašperských Hor ležiacich v krásnej krajine pri národnom parku Šumava. Predpokladaný termín dokončenia Q1/2025.

Veľkoryso pojatú dispozíciu tvorí obytný priestor s prípravou na kuchyňu, spálňa, kúpeľňa (so sprchovacím kútom a WC) a priestranná vstupná hala.

Ku kvalitnému štandardu patria zákazkové, ručne vyrobené repliky vstupných aj interiérových dverí a špaletových okien zo smrekového dreva, dobové kovanie Cobra Alt-Wien (staromosadz), vinylové podlahy v dekore rustikálneho duba, štýlová sanita a dobové batérie (bronz), retro vykurovací rebrík, porcelánové vypínače a zásuvky Hager Rosenthal, audio vrátnik a Softlink systém merania spotreby energií s online prehľadom 24/365. Vykurovanie je riešené centrálnym teplovodom s ekologickým zdrojom tepla z biomasy, kúrenie bude možné ovládať na diaľku. K bytu prislúcha pivničná kobka a vonkajšie parkovacie státie (možnost elektronabíjačky). Rezidentom bude k dispozícii posedenie pri grile či v romantickom altánku na spoločnej oplotenej záhrade prevoňanej levanduľou a ružami.

Dom stojí v samom centre mesta, v pohodlnom dosahu sú tak obchody aj reštaurácie. Priamo v Bílé Růži bude fungovať kaviareň s pražiarňou a pekárňou. V blízkosti je menší skiareál s večernou prevádzkou, širšie možnosti lyžovania sú potom v neďalekých skiareáloch Zadov, Churáňov, Veľký Javor alebo v rakúskom Hochfichte. K dispozícii je tiež hustá sieť cyklotrás a turistických cestičiek. Na námestí prebiehajú jarmoky, na nádvorí hradu Kašperk sa konajú divadelné predstavenia, navštevovať možno letné kino alebo organové koncerty v kostole sv. Mikuláše. Miesto je dobre dostupné, autobusy zaisťujú spojenie s neďalekou Sušicí. Cesta autom z Prahy sa ešte skráti a zjednoduší po dokončení diaľnice D4.

Podlahová plocha 59,7 m2, pivnica 5,2 m2.

Pre ďalšie informácie navštívte webové stránky projektu www.rezidencebilaruze.cz.


Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101585
  • Predajná cena
    311 809 €
  • Celková plocha
    60 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    5 m²
  • PENB
    C
  • Informácie o projekte
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Plzeňský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.