Byt, 3 izbový

Štýlový hausbót s celoročným kotvením, platným technickým preukazom a povolením na vjazd 2 áut na kotvisko sa nachádza v úzkej zátoke Orlické přehrady necelú hodinu jazdy od Prahy.

Interiér pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom a prístupom na slnečnú terasu s pohľadnicovým výhľadom, 2 spální, kúpeľne (sprcha, WC). Rozmery sú 20 m na dĺžku a 5 m na šírku, celková plocha je približne 100 m2

Houseboat bol postavený v roku 2018, má technické osvedčenie z rokov 2020-21 vydané na 10 rokov. Je vybavený solárnou batériou a generátorom na napájanie chladničky a osvetlenia. Vnútorné vybavenie je dubové, z rovnakého dreva sú aj eurookná s nerozbitným dvojsklom, strecha je titánová. Kuchyňa je vybavená elektrickou a mikrovlnnou rúrou a umývačkou riadu. Na palube je zábradlie z nehrdzavejúcej ocele a zaťahovacia markíza. Vykurovanie zabezpečuje krb a kotol na naftu. Hausbót má nádrž na úžitkovú vodu s objemom 700 litrov. Lôžka sa prenajímajú od združenia, ktoré má zmluvu s Povodím Vltavy. Ku kotvisku vedie cesta cez les za uzamykateľnou závorou. 

Pekné miesto na rozhraní Stredočeského a Juhočeského kraja umožňuje celoročné aktivity – kúpanie a iné vodné športy, hubárčenie, v zime korčuľovanie. V najbližšej obci Klučenice sa nachádza reštaurácia, pohostinstvo, obchod s potravinami a pošta. Ďalšia občianska vybavenosť je v Příbrami. Na opačnom brehu priehrady stojí zámok Orlík s parkom v anglickom štýle, ale okolie zátoky s houseboatom charakterizujú hlboké, tiché a rozľahlé lesy.  

Úžitková plocha 100 m2. 

Nie je určený na podnikateľské účely (hausbót nie je možné krátkodobo ani dlhodobo prenajať), členstvo podlieha pravidlám združenia.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102212
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    100 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.