Byt, 2 izbový

Novo zrekonštruovaný svetlý byt s vysokými stropmi, praktickým usporiadaním a výhľadom na vežu kostola sv. Michala sa nachádza priamo v centre mesta a zároveň v tichej bočnej ulici v Novém Měste, v bezprostrednej blízkosti Národního divadla a Slovanského ostrova.

Účelné dispozičné riešenie bytu na 2. poschodí domu ponúka obývaciu izbu, priechodný kuchynský kút, spálňu a kúpeľňu so sprchovacím kútom, vaňou, samostatným WC, umývadlom a oknom do dvora. K jednotke prislúcha pivnica a polovica skladu na prvom poschodí. 

Byt je po práve ukončenej kompletnej a precíznej rekonštrukcii vykonanej podľa architektonického návrhu a dozoru. Nová elektroinštalácia, omietky vrátane fabiónov, plynový kotol, drevené podlahy, kúpeľňa, dizajnové dobové radiátory, stĺpikové okná, dvojkrídlové dvere – repliky pôvodných. Je vypracovaný koncept výroby nábytku na mieru (skrine medzi spálňou a kúpeľňou, kuchyňa a ďalšie prvky). Dom bez výťahu má zrekonštruované spoločné priestory, fasádu a strechu.  

Lokalita, ktorej osídlenie siaha do dávnej histórie, vyniká silným geniom loci, v blízkosti domu sa nachádza kostol sv. Michala z 12. storočia s verejnou záhradou. Okolie je plné útulných kaviarní, reštaurácií a malých obchodíkov, v blízkosti sa nachádza aj nákupné centrum Quadrio. Výborné dopravné spojenie zabezpečujú neďaleké električkové zastávky a stanica metra B Národní třída. 

Podlahová plocha 51 m2 (podlahová plocha podľa vyhlásenia majiteľa 48,1 m2).

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102404
  • Predajná cena
    418 095 €
  • Celková plocha
    51 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.