Byt, 6 izbový

Devonshire Place, Marylebone W1G
Nádherný dom s architektonicky premysleným dizajnom, nádherne svetlým a priestranným interiérom a nezvyčajne veľkým vonkajším priestorom. Tento úžasný dvojpodlažný dom s rozlohou viac ako 300 m² moderného svetlého bývania postavený okolo centrálneho nádvoria sa nachádza v Marylebone, na severnom konci ulice Devonshire Place, kde žilo mnoho literárnych a spoločenských osobností.

Na prízemí sa nachádzajú 2 elegantné obývacie izby s tradičnými vysokými stropmi, ktoré zahŕňajú dômyselne navrhnutú kuchyňu a jedáleň, a ďalšia izba v zadnej časti s prístupom na súkromnú zelenú terasu. Schodisko do spální na poschodí je obklopené sklom, ktoré ponúka nádherný pocit priestoru a maximálny prienik slnečného svetla. Na tomto hornom podlaží sa nachádzajú 4 dvojlôžkové spálne, každá s pôsobivou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou.

V tomto byte sa spája úžasný moderný dizajn a zariadenie s krásnymi dobovými prvkami, pričom vysoká úroveň dizajnu použitá aj v najmenších detailoch vytvorila jeden z najlepších domov v Marylebone.

Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti rozsiahleho parku Royal Regent's Park a neďaleko stanice Marylebone. Poloha v tejto oblasti ponúka výhody atraktívneho prostredia s dobrou dostupnosťou do centra a blízkosťou parkov a verejnej dopravy.

Podlahová plocha 331,66 m². 

Prenájom.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103464
  • Predajná cena
    8 298 340 €
  • Celková plocha
    332 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Londýn

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.