Byt, 2 izbový

Juhozápadne orientovaný byt s vysokými stropmi sa nachádza na 5. poschodí kultivovaného bytového domu v Mánesově ulici na rozhraní Nového Města a Vinohradov, v pešej dostupnosti centra a v tesnej blízkosti nádherne upravených Riegrových sadů.

Dispozícia bytu pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom, 1 spálne, kúpeľne (so sprchovacím kútom a WC), šatníka, komory a vstupnej chodby. Obývacia časť je rozšírená o poschodie na spanie prístupné zo spálne. 

Interiér má stropy vysoké až 3,7 m, na podlahe sú historické renovované dubové parkety, interiérové dvere sú tiež renovované, okná sú nové drevené. Kuchyňa Oresi je vybavená vstavanými spotrebičmi. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol Protherm, v kúpeľni je podlahové kúrenie. V dome sú nové rozvody (plyn, odpady a elektrina), nová fasáda a výťah, v pláne je úprava spoločných priestorov a vchodových dverí. 

Atraktívna lokalita v Mánesově ulici umožňuje mať v bezprostrednej blízkosti široký výber reštaurácií, bistier a kaviarní. Len pár krokov vedie do Riegrových sadov, v pešej dostupnosti je náměstí Jiřího z Poděbrad alebo Václavské náměstí. Výbornú dostupnosť zabezpečujú električky a linky metra A a C, v blízkosti domu sa nachádza autobusová zastávka, odkiaľ sa za chvíľu dostanete na stanicu metra Florenc, a v pešej vzdialenosti je aj Hlavní nádraží.

Podlahová plocha 64,2 m2 + 7 m2 spacieho poschodia.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103519
  • Predajná cena
    479 121 €
  • Celková plocha
    64 m²
  • Svetlá výška stropu
    3,70 m
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.